Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Gradiva in navodila boste učenci prejemali prek spletne strani šole.

Vstop je organiziran preko izbir na desni strani spletne strani z naslovom DELO NA DALJAVO. Od 1. do 5. razreda učenec klikne na razred in oddelek, od 6. do 9. razreda pa na razred in predmet.

Učenci bodo dobili gradiva za utrjevanje pridobljenega znanja in za obravnavo nove snovi. Predelana snov bo podlaga za kasnejše ocenjevanje. Zato vzpodbujajte in nadzirajte delo otrok, da bodo opravili dane naloge.

Učenci naj sledijo veljavnemu urniku šolskih predmetov. Izvajale se bodo vse ure in tudi nekatere interesne dejavnosti, za katere bodo učenci prejemali gradiva. Priporočamo, da naredite tudi razpored ostalih aktivnosti, domača opravila ter prosti čas. Urnik si organizirajte po posameznih dnevih in vaših zmožnostih.

Z učitelji komunicirajte v dopoldanskem času predvsem preko e-pošte med 7.00 do 15.00 uro. Bodite kratki in jedrnati. Vsi e-naslovi zaposlenih so dostopni na šolski spletni strani.

V splošnem opozarjajte otroke na zaščitno ravnanje in vedenje glede koronavirusa, privoščite si gibanje v naravi, vendar se izogibajte bližnjim stikom, otroke vključite v domača opravila, omejite jim čas pred televizijo, na računalniku in prenosnem telefonu, ki ni koristno in kvalitetno usmerjen.

O vseh spremembah boste sproti obveščeni z obvestili na šolski spletni strani oziroma preko e-pošte, zato v dopoldanskem času večkrat spremljajte oboje.

Ostanite zdravi in imejte se lepo!

Peter Klun, ravnatelj